Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Percheziții într-o comună din Suceava. Ce au căutat anchetatorii

Polițiștii au descins, luni, într-o comună din județul Suceava, în două locuințe. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, cms. Ionuț Epureanu, în baza mandatelor emise de Judecătoria Rădăuți într-o cauză penală aflată în lucru la nivelul Postului de poliție Grănicești, privind comiterea mai multor fapte de „distrugere” și „lovire sau alte violențe”, polițiștii Secției 13 Poliție Rurală Bălcăuți cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Orașului Siret și ai Serviciului de Acțiuni Speciale au efectuat 2 percheziții domiciliare la imobilele a doi localnici, ocazie cu care, la locuința unui bărbat de 29 de ani au fost ridicate documentele auto și plăcuțele de înmatriculare neconforme cu cele din acte de pe un autoturism, condus de acesta, deși nu posedă permis de conducere, iar la locuința bărbatului de 48 de ani au fost identificate și ridicate 111 pachete de țigări de proveniență ucraineană și Duty-Free, 217 articole pirotehnice (petarde) și unitatea de stocare a sistemului de supraveghere video deținut de proprietar.
like facebook, suceava, news, stiri
După efectuarea percheziției, s-au pus în executare mandatele de aducere față de bărbatul de 48 de ani și fiul acestuia de 19 ani, din aceeași localitate, care au fost conduși la sediul Secției 13 Poliție Rurală Bălcăuți pentru continuarea cercetărilor, bărbatul de 29 de ani și un alt suspect de 21 de ani, nefiind găsiți la domiciliu.

În baza probatoriului administrat, tânărul de 19 ani, a fost reținut pentru 24 de ore și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, urmând ca, la 04.09.2018 să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți pentru stabilirea unor măsuri preventive.

Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracțiunilor de „distrugere”, „lovire sau alte violențe”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „conducerea unui vehicul neînmatriculat”, „conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare” și „contrabandă”, ce va fi soluționat procedural.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*