Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

Un bărbat a produs un accident și a părăsit locul faptei. Cum a încercat să-l „scoată” soția în fața oamenilor legii

La data de 2 septembrie, ora 23.20, Secția 11 Poliție Rurală Pojorâta a fost sesizată prin „S.N.U.A.U 112” de un bărbat de 46 de ani, din comuna Fundu Moldovei, despre faptul că, în timp ce se deplasa pe DJ 175 din localitatea de domiciliu, a fost implicat într-un accident rutier.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în timp ce conducea autoturismul într-o curbă pe DJ 175, din comuna Fundu Moldovei, bărbatul de 46 de ani, a intrat în coliziune cu autoturismul condus din sens opus de un localnic de 38 de ani, angajat în efectuarea unei manevre de depășire neregulamentară.
like facebook, suceava, news, stiri
După impact, bărbatul de 38 de ani ce prezenta leziuni minore, a coborât din autoturism și i-a solicitat celuilalt conducător auto să nu sesizeze poliția, după care, a părăsit locul faptei.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul de 38 de ani figurează cu permisul de conducere anulat.

Ulterior, pe timpul cercetărilor, la fața locului s-a prezentat o femeie de 32 de ani, din comuna Fundu Moldovei, soția celui vinovat, care a declarat faptul că, ea este proprietarul autoturismului abandonat la fața locului și ea a provocat accidentul, ulterior revenind asupra afirmațiilor, menționând că nu a vorbit cu soțul ei din jurul orei 14.00 și nu cunoaște unde se află acesta.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul cu permisul de conducere anulat”, „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției”, ce va fi soluționat procedural, potrivit IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*