Marti 30 Aprilie 2024, Actualizat acum 120 zile 12:00 am

Accident produs de un sucevean: trei mașini avariate și o persoană rănită

Trei maşini au fost avariate şi o persoană rănită uşor. Este bilanţul unui accident rutier produs vineri, 31 august a.c., în oraşul Livada, din Satu Mare.

La data de 31 august a.c., în jurul orei 18.40, poliţiştii Formaţiunii Rutiere din cadrul poliţiei oraş Livada, au fost sesizaţi despre producerea unui eveniment rutier pe raza oraşului.

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că un bărbat, de 42 de ani, din judeţul Suceava, conducând un autoturism pe DN 1C în localitatea Livada, nu a păstrat o distanţă regulamentară faţă de autoturismul din faţa sa, condus în aceeaşi direcţie de mers de către o femeie, de 47 ani, din judeţul Iaşi, intrând în coliziune cu acesta faţă-spate, care ulterior a fost proiectat pe sensul opus de mers şi a fost lovit frontal de un autoturism condus din sens opus de către un bărbat, de 30 ani, din comuna Oraşu Nou.

Cei trei conducători auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală uşoară a şoferului celui de al treilea autoturism menţionat.

Cercetările continuă în dosarul penal întocmit sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, potrivit IPJ Satu Mare.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*