Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

VIDEO șocant! Momentul în care cei doi tineri de pe motocicletă au fost spulberați de autocar

Foto: Observator.tv

Accidentul cumplit în care doi tineri au murit luni dimineaţă, după ce au intrat cu motocicleta sub un autocar, a fost filmat.

În imagini se vede cum autocarul vine din sens opus cu intenția de a vira pe str. Calea Obcinilor și nu acordă prioritate motocicletei.

Accident cumplit în Suceava. Doi tineri au murit după ce au intrat cu motocicleta într-un autocar

Doi tineri din Suceava au murit pe loc după ce un şofer de autocar nu a acordat prioritate într-o intersecţie. Cei doi se aflau pe o motocicletă şi au fost efectiv striviţi de autocar. Atenţie, imagini cu un puternic impact emoţional!

Publiée par Observator.TV sur Lundi 3 septembre 2018

Polițiștii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Suceava au declanșat o anchetă.

Potrivit acestora, un bărbat de 37 ani, cetăţean ucrainean, în timp ce conducea autocarul pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, la intersecţia cu strada Calea Obcinilor, din municipiul Suceava s-a angajat în efectuarea manevrei de viraj la stânga moment în care a intrat în coliziune cu o motocicletă care circula din sens invers.

În urma accidentului conducătorul motocicletei şi pasagerul acesteia au decedat. Una dintre victime este Liviu Alexandru Lucescu.

Conducătorul autocarului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, ulterior, fiindu-i prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

„Una dintre persoanele decedate a fost identificată ca fiind un tânăr de 29 ani, din comuna Ipoteşti, pentru cea de-a doua urmând a se continua verificările în vederea stabilirii identităţii, precum și în vederea stabilirii persoanei care a condus motocicleta.  În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă”, precizează purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, cms. Ionuț Epureanu.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*