Marti 30 Aprilie 2024, Actualizat acum 120 zile 12:00 am

Un polițist de la Serviciul de Acțiuni Speciale Suceava, campion național la culturism

Un polițist de la Serviciul Acțiuni Speciale (SAS) Suceava a devenit campion național la culturism, categoria +100 kg.

Codruț, colegul lui Ciprian Șfichi, polițistul care a fost rănit în urma unor percheziții la Rădăuți, a muncit enorm pentru acest titlu și iată că au venit și rezultatele.

like facebook, suceava, news, stiriCampionatul național de culturism și fitness seniori și senioare are loc la Arad, în perioada 31 august- 2 septembrie.

„Modestia-i și bunul simț caracteristic îl fac să treacă aproape neobservat, mai ales că mai mereu are chipul acoperit de…cagulă. Și de zâmbet, vă spun eu. Ați ghicit poate, este colegul lui Sfichi Ciprian, de la Serviciul Acțiuni Speciale #SAS Suceava. Colegul meu și al nostru, deopotrivă. Cel care, după obținerea titlului de vicecampion în 2017, acum a reușit, după eforturi doar de el știute, să obțină în această seară titlul de CAMPION NAȚIONAL la culturism, categoria +100kg. ACEȘTIA sunt adevărații polițiști, ACEȘTIA merită tot respectul nostru, ACEȘTIA sunt cei ce merită din plin recompensați, nu marmotele fițoșele și înstelate din fotoliile călduțe! Sunt #mândru că am printre colegii mei astfel de #valori, în adevăratul sens al cuvântului, sunt mândru că te cunosc, Codrut Kodrutz”, a fost mesajul transmis de liderul de sindicat Bogdan Bănică.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*