Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

Individul care a incendiat mașina nevestei și și-a bătut soacra, obligat să stea acasă. Ce a decis instanța în privința sa

Individul care, din gelozie, a incendiat mașina nevestei sale și și-a bătut soacra, a fost prezentat, vineri, în fața instanței cu propunerea de arestare preventivă.

Judecătoria Vatra Dornei a respins, însă, propunerea procurorilor și a decis ca Ionuț Vasile Nacu să fie pus sub arest la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile. El nu are voie să părăsească locuința sa din Dorna Arini fără permisiunea organului judiciar.

pe durata arestului la domiciliu, inculpatul Nacu Ionuţ Vasile au următoarele obligaţii: a) să se prezinte în faţa organului de urmărire penală, a judecătorului de drepturi şi libertăţi, a judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată ori de câte ori este chemat; b) să nu comunice cu persoanele vătămate sau membrii de familie ai acesteia, cu ceilalţi participanţi la comiterea infracţiunii ori cu martorii audiaţi în cauză. În baza art. 221 alin. 4 Cod procedură penală atrage atenţia inculpatului Nacu Ionuţ Vasile că, în caz de încălcare cu rea-credinţă a măsurii sau a obligaţiilor care le revin, măsura arestului la domiciliu poate fi înlocuită cu măsura arestării preventive”, se arată în decizia instanței.

Potrivit polițiștilor, joi, în jurul orei 20.20, bărbatul de 29 de ani, Ionuț Vasile Nacu,  din comuna Dorna Arini s-a deplasat la locul de muncă al soției sale de 23 de ani din aceeași localitate, ocazie cu care, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și a geloziei, a incendiat capota autoturismului acesteia parcat în parcarea pensiunii, după care, a părăsit locul faptei cu un alt autoturism.
like facebook, suceava, news, stiri
După incident, bărbatul s-a deplasat la domiciliul socrilor săi, a pătruns în curte și i-a amenințat, lovind-o pe soacra sa de 52 de ani, din aceeași localitate. Agresorul a fost imobilizat imediat de polițiști și condus la sediul poliției.

Victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, însă, nu a necesitat internarea.

Bărbatul de 29 de ani a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest, după care, la spital, a refuzat și recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, acesta are suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*