Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

VIDEO Imaginile care par un scenariu de film. Intervenție la incendiu, văzută prin ochii pompierilor suceveni

Pe pagina de Facebook a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență a fost prezentat un filmuleț care arată cum se intervine la un incendiu în județul Suceava.

„Nu este scenariul unui film, este realitatea cu care se confruntă salvatorii! Acțiunea se petrece în județul Suceava, iar actorii principali sunt pompierii! O prezentare altfel a nobilei meserii de salvator, de această dată văzută prin ochii celor care intervin. Adrenalină, curaj, organizare, implicare, stăpânire de sine și rapiditate, toate aceste aptitudini, trăiri și calități sunt reflectate prin faptele prezentate în imagini”, se arată pe pagina IGSU.

Curaj și devotament

Nu este scenariul unui film, este realitatea cu care se confruntă salvatorii! Acțiunea se petrece în județul Suceava, iar actorii principali sunt pompierii!O prezentare altfel a nobilei meserii de salvator, de această dată văzută prin ochii celor care intervin. Adrenalină, curaj, organizare, implicare, stăpânire de sine și rapiditate, toate aceste aptitudini, trăiri și calități sunt reflectate prin faptele prezentate în imagini.#IGSU #ROMANIA #POMPIERII #CURAJ #ADRENALINA #ISUSUCEAVA

Publiée par IGSU – Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, Romania sur Jeudi 30 août 2018


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Un sucevean a devenit primul pompier român dotat cu cameră de filmat | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*