Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Femeie lovită de o mașină, pe trotuar

O femeie de 30 de ani a fost lovită de o mașină, în timp ce se deplasa pe trotuar. În ziua de 27 august 2018, în jurul orelor 14.00, un bărbat în vârstă de 47 ani, din comuna Mănăstirea Humorului, a condus autoturismul pe b-dul Bucovina, din orașul Gura Humorului, din direcţia Suceava spre Frasin şi la efectuarea virajului la dreapta, pentru a opri pe un trotuar pietonal unde a acroşat cu aripa dreapta faţă a autoturismului pe o femeie de 30 de ani, din orașul Gura Humorului, care se deplasa pe trotuar, pe aceeaşi direcţie de mers.
like facebook, suceava, news, stiri
După impact, deşi conducătorul auto a luat la cunoştinţă de faptul că femeia acuza dureri la şoldul piciorului stâng, a părăsit locul accidentului, iar victima s-a prezentat la poliţie sesizând cele întâmplate, după care s-a deplasat la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului pentru a fi consultată de medicul de gardă.

În urma investigaţiilor medicale victima nu a rămas internată.

Conducătorul auto a fost identificat şi testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar ulterior i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările vor fi continuate de polițiștii Compartimentului Rutier din cadrul Poliţiei Oraşului Gura Humorului, cauza urmând a fi soluţionată procedural. S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” şi „părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie””, potrivit IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*