Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

Municipalitatea suceveană amenajează parcări cu stâlpi în mijloc. Cușnir: Pasagerii din autoturisme cum vor deschide portierele?

De câteva săptămâni se amenajează câteva locuri de parcare pe strada Mărășești, în zona Areni, din municipiul Suceava. Președintele organizației municipale a PSD, Dan Cușnir, atrage atenția că lucrarea, care ar fi trebuit să dureze 2-3 zile, se întinde pe câteva săptămâni, dar și că pasagerii din mașini nu vor putea ieși din cauza stâlpilor aflați în parcare.

like facebook, suceava, news, stiri„După cum se desfășoară lucrările (se pregătește substratul de nisip pe care se așează pavelele) în mijlocul parcării vor rămâne 2 stâlpi urmând ca ulterior, printr-un alt proiect să fie spartă din nou zona respectivă și să fie mutați stâlpii sau îngropate firele. Alți bani, altă distracție dar pe banii, timpul și răbdarea sucevenilor. Avem două întrebări pentru Lungu și Harșovschi, “specialiștii” care de 14 ani “modernizează” Suceava: Pasagerii din autoturismele care vor parca lângă acești 2 stâlpi, cum vor deschide portierele? Ați mai văzut undeva, în lumea civilizată, stâlpi în mijlocul parcărilor amenajate între carosabil și trotuare? Serviciul Poliției Rutiere a avizat așa ceva? Suceava devine un oraș nefrecventabil pentru că este condusă de 14 ani de indivizi care nu înțeleg care este responsabilitatea lor față de Suceveni, nu respectă Contractul Social dintre administrație și cetățeni”, susține Cușnir.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*