Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

FOTO Accident cu trei victime în față la Metro! Un cap de tir și patru autoturisme au fost implicate (Update)

Foto: Facebook/ Atentie Politia

Un accident rutier a avut loc luni după-amiază, în zona Metro, fiind implicate patru autoturisme și un autotren.

Un tânăr de 23 ani, din oraşul Săveni, judeţul Botoşani, a condus tirul pe bld. 1 Decembrie 1918, din municipiul Suceava, din direcţia Fălticeni – Suceava, banda de lângă axul drumului, iar la intersecţia cu strada Bistriţei nu a respectat semnificaţia culorii roşii a semaforului electric intrând în coliziune cu autoturismul condus de pe strada Bistriţei către direcţia Areni, de către o femeie de 41 ani, din comuna Moara.

După impact autoutilitara marca a ajuns pe amenajarea rutieră din zona mediană a bulevardului 1 Decembrie 1918 după care a intrat în coliziune cu alte trei autoturisme.

În urma accidentului un minor de un an și jumătate, a fost proiectat din interiorul autoturismului condus de femeie a de 41 de ani pe partea carosabilă. Ulterior a fost preluat de un echipaj medical de urgenţă şi transportat la U.P.U. – Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava

Totodată, o femeie de 63 de ani, din comuna Cornu Luncii, pasager într-unul din autoturismele acoșate de autoutilitară a suferit leziuni ușoare.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, fiindu-le prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Au intervenit modului Smurd de la Detașamentul de Pompieri Suceava cu două ambulanțe Smurd. Traficul se desfășoară în condiții de dificultate datorită resturilor de caroserie și mase plastice rezultate de la autoturismele implicate, carosabilul va fi sablat/ curățat”, precizează reprezentanții ISU Suceava.

like facebook, suceava, news, stiri.

VIDEO Momentul impactului în accidentul cu un autotren și patru mașini de la Metro. Doi adulți și un copil au ajuns la spital

 

 

 

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*