Vineri 30 Octombrie 2020, Actualizat acum 303 zile 12:00 am

 

Goană a polițiștilor după o mașină cu trei tineri, care nu au oprit la semnalele lor. Doi au fost imobilizați

Luni, la ora 00.30, în timp ce acționa la intersecția DN 2H, cu DJ 178C, din comuna Gălănești, o patrulă din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești, a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism înmatriculat în străinătate, însă conducătorul auto nu s-a conformat.

like facebook, suceava, news, stiriAstfel, s-a procedat la urmărirea acestuia cu autospeciala de poliție pe DN 2 H, până în vecinătatea unor clădiri dezafectate din comuna Gălănești, ocazie cu care conducătorul auto a oprit, iar din interior au coborât trei tineri care au fugit în direcții diferite, doi dintre aceștia fiind imobilizați de polițiști.

În urma căutărilor, efectuate de polițiști, în jurul orei 02.00, conducătorul auto a fost identificat pe raza comunei Voitinel, acesta fiind un tânăr de 18 ani, din municipiul Rădăuți.

Cu ocazia controlului corporal, polițiștii au identificat asupra tânărului cheia de la autoturism, acesta recunoscând faptul că el a condus autoturismul și nu a oprit la semnalul poliției, deoarece nu posedă permis de conducere.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Totodată, interogând bazele de date, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural, potrivit unui comunicat al Poliției Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*