Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Accident la Capu Codrului produs de un tânăr de 19 ani. Un bărbat a fost rănit

Un șofer de 19 ani, din comuna Păltinoasa, a produs un accident rutier pe un drum din localitatea Capu Codrului, comuna Păltinoasa.

like facebook, suceava, news, stiriPotrivit unui comunicat al Poliției Suceava, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în timp ce conducea autoturismul pe DC 27, în interiorul localităţii Capu Codrului, com. Păltinoasa, având direcţia de deplasare Păltinoasa către Capu Codrului, nu s-a asigurat corespunzător în momentul pătrunderii pe DN 2E, pe fondul lipsei de experienţă, neacordând prioritate de trecere autoturismului condus regulamentar de către un bărbat de 33 ani din mun. Iaşi, care se deplasa pe DN 2E, având direcţia de deplasare Fălticeni către Gura Humorului, fiind acroşat frontal de către acesta.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a unui bărbat de 70 ani din mun. Iaşi, pasager pe scaunul dreapta faţă în autoturismul condus de bărbatul de 33 ani, care a fost transportat la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului, nerămânând internat.

”Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat în ambele cazuri, fiindu-le recoltate și probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările sunt continuate de către Compartimentul Rutier Gura Humorului sub aspectul comiterii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”, cauza urmând a fi soluţionată procedural”, se menționează în comunicatul Poliției.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*