Sâmbătă 04 Mai 2024, Actualizat acum 124 zile 12:00 am

Bărbat căzut dintr-o căruță după ce atelajul a fost izbit de o mașină

La data de 22 august, Poliția municipiului Fălticeni a fost sesizată despre faptul că, la o unitate medicală din localitate, s-a prezentat un bărbat de 66 de ani, din comuna Preutești, victima unui accident rutier.
Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, la 22.08.2018, ora 05.30, în timp ce victima se află în atelajul hipo condus pe DJ 208, din comuna Preutești, căruța a fost acroșată de un autoturism care se deplasa în aceeași direcție de mers, ocazie cu care, bărbatul de 66 de ani a căzut pe carosabil, iar conducătorul auto a părăsit locul accidentului.

În urma activitățile specifice întreprinse de polițiști, conducătorul auto implicat în accident a fost identificat ca fiind un localnic de 33 de ani.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, conducătorului auto și victimei li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției”, ce va fi soluționat procedural.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*