Duminică 19 Mai 2024, Actualizat acum 139 zile 12:00 am

FOTO Accident! Adolescentă de 18 ani, pe bicicletă, rănită de o mașină (Update)

Foto: Facebook

Un accident rutier a avut loc miercuri după-amiază, în comuna Marginea.
Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, două tinere, ambele de 18 ani, din comuna Marginea, aflate pe biciclete, s-au angajat în traversarea unei treceri de pietoni din localitate, moment în care, una dintre acestea a fost surprinsă și accidentată ușor de un autoturism al cărui conducător auto a plecat de la fața locului.

Victima a fost transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
În urma activitățile specifice întreprinse de polițiști, conducătorul auto implicat în accident a fost identificat pe raza localității Clit, acesta fiind un bărbat de 26 de ani, din comuna Marginea, care a recunoscut fapta și a declarat faptul că, s-a speriat, motiv pentru care, a părăsit locul accidentului.

Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției”, ce va fi soluționat procedural.

like facebook, suceava, news, stiri


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*