Joi 23 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Pilotul rănit în accidentul aviatic din Suceava, dus acasă, la Timişoara, la cererea familiei. Prognosticul medicilor

Pilotul Sorin Bochiş, rănit în accidentul aviatic din Frătăuţii Vechi, judeţul Suceava, s-a agravat, iar acesta a fost transportat la Timişoara cu ajutorul elicopterului SMURD, la cererea familiei.

Şeful UPU-SMURD Iaşi, prof.univ.dr. Diana Cimpoeşu, a declarat, vineri dimineaţa, că pilotul este în continuare în stare gravă, în comă.

like facebook, suceava, news, stiriPacientul a fost transportat aerian, la cererea familiei şi cu avizul medicilor, de la Secţia ATI a Spitalului de Neurochirurgie din Iaşi, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Timişoara. El se află în comă post-traumatism cerebral sever, este intubat, ventilat mecanis şi stabil hemodinamic”, a spus dr. Diana Cimpoeşu.

Sorin Bochiş, pilotul rănit grav în accidentul aviatic din Suceava, are 53 de ani şi este din Timişoara. Acesta lucra ca pilot în cadrul unei mari companii aeriene, dar şi în cadrul Clubului de Aviaţie Cioca din Timişoara, unde este şi pilot de acrobaţii.

În urmă cu aproximativ două săptămâni, în timpul unui zbor de antrenament pentru „Suceava Air Show 2018”, avionul lui Sorin Bochiş s-a ciocnit de cel al unui alt pilot, Cornel Marinescu, din Snagov, judeţul Ilfov, acesta din urmă fiind declarat decedat.

Sursa: Mediafax


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*