Joi 18 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Urmărire în trafic: un șofer și-a abandonat mașina de 4.000 de euro și a fugit. Nici focul de armă al polițiștilor nu l-a oprit

O urmărire în trafic s-a lăsat cu un foc de armă, miercuri seară, la Straja. Un echipaj din cadrul Poliţiei oraşului Vicovu de Sus a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism de teren înmatriculat în străinătate, însă conducătorul auto nu s-a conformat, continuându-și deplasarea, motiv pentru care, s-a procedat la urmărirea pedestră a acestuia, iar după somațiile legale, polițiștii au efectuat uz de armă în plan vertical.
like facebook, suceava, news, stiri
Conducătorul auto nu s-a conformat și a fugit, fără a putea fi reținut.

În urma verificării interiorului autoturismului abandonat, polițiștii au identificat 18.860 de pachete cu țigări de contrabandă, în valoare de 188.600 lei.

Țigările au fost ridicate pentru cercetări, iar autoturismul de teren în valoare de circa 4.000 de euro, a fost indisponibilizat.

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de contrabandă, cercetările fiind continuate de polițiști pentru identificarea conducătorului auto implicat în comiterea faptei”, spun polițiștii.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*