Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

FOTO Accident cumplit! Un bărbat a murit după ce s-a izbit cu autoutilitara într-un stâlp

Un accident rutier grav a avut loc, joi dimineață, în jurul orei 04.00, în localitatea Roșiori, comuna Forăști. Un bărbat de 49 de ani a rămas încarcerat după ce s-a izbit cu autoutilitara într-un  stâlp, pe care l-a făcut praf și a ajuns într-un  gard.

like facebook, suceava, news, stiriPompierii au intervenit pentru scoaterea acestuia dintre fiarele contorsionate. Omul era în stare de inconștiență și au început manevrele de resuscitare.

Din păcate, bărbatul nu a supraviețuit.

Potrivit polițiștilor, în timp ce conducea autoutilitara înmatriculată în străinătate, pe DN 2, pe raza comunei Forăști, din cauza oboselii la volan, un bărbat de 48 de ani din Republica Moldova, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un stâlp din beton pentru susținerea rețelei electrice.

În urma impactului, a rezultat decesul conducătorului auto, iar soția acestuia, pasageră în autoutilitara nu a suferit vătămări corporale, refuzând să fie transportată cu ambulanța la spital pentru investigații de specialitate.

„În cauză s-a întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate de polițiști pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului”, precizează polițiștii.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*