Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

FOTO Un sucevean a murit într-un grav accident pe DN17. Mașina abia cumpărată i-a devenit sicriu

Foto: Bistriteanul.ro

Un bărbat, în vârstă de 64 de ani, din comuna Șcheia, a murit, marți, în urma unui grav accident rutier care a avut loc pe DN17, în  localitatea Mureșenii Bârgăului, din județul Bistrița Năsăud.

Accidentul s-a produs după ce suceveanul, aflat la volanul unei mașini pe care abia o cumpărase de la Rebrișoara, și se îndrepta cu ea spre casă, a intrat pe contrasens și s-a izbit într-o autoutilitară care aparține unei firme de prelucrare a cărnii.

like facebook, suceava, news, stiriDeocamdată nu se cunosc motivele pentru care suceveanul ar fi intrat pe contrasens, cel mai probabil însă acestuia i s-a făcut rău la volan.

Acesta a rămas încarcerat între fiarele contorsionate ale autoturismului, fiind în cele din urmă extras de către pompierii militari bistrițeni. Șoferul autoutilitarei a scăpat cu răni ușoare, dar bărbatul de 64 de ani a intrat în stop cardio respirator și în ciuda manevrelor de resuscitare a decedat.

Pe DN17, în localitatea Mureșenii Bârgăului, un autoturism care circula pe direcția de mers spre Suceava a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu o autoutilitară care circula din sens opus și care era condusă de un tânăr de 23 de ani din Galații Bistriței. În urma accidentului, ambii șoferi au fost răniți. Tânărul de 23 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. Celălalt șofer, care are 64 de ani și este din localitatea Scheia județul Suceava nu a putut fi testat”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Crina Sîrb.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*