Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

Un polițist din Suceava reacționează după protestele din Capitală. „Să vă ferească Dumnezeu de momentul în care jandarmii se vor întoarce cu fața către voi”

Polițistul criminalist Bogdan Bănică, vicepresedintele Sindicatului National al Politistilor din România SNPR DECUS, a reacționat, pe pagina de Facebook, după protestele din Capitală. El susține că jandarmii nu au făcut altceva decât să ducă la îndeplinire ordinele primite, militari fiind.

like facebook, suceava, news, stiriSă vă ferească Dumnezeu de furia necăjiților! Știți de ce, nu? Pentru că ei nu au nimic de pierdut. În decembrie ’89 armata a trecut de partea poporului. Așa ne-am câștigat libertatea și…dreptul la LIBERA EXPRIMARE. Pentru libera mea exprimare sunt cercetat disciplinar, ca și polițist. Criminalist. 21 de cercetări disciplinare au fost dispuse împotriva mea în ultimul an, pentru exprimare liberă! În ceilalți 19 ani de activitate ca și polițist criminalist, nu am fost sancționat niciodată! Ba mai mult, am 10 recompense și decorații pentru felul cum mi-am îndeplinit atribuțiile de serviciu. Pentru că, din pensula mea, au fost identificați autori de tâlhării, violuri, omoruri… Când am început să strig că totul e putred în țara asta (chiar cu o zi înainte de a muri Sorin Vezeteu, îl știți, polițistul din Gara Suceava), deja nu am mai fost bun pentru…sistem. Și tot mă cercetează de atunci, încercând să-mi închidă gura. A propos de colegii jandarmi. Sunt oameni simpli, ca și mine, ca și tine. Și sunt MILITARI. Făcând excepție de excesul de zel al unora (cercetați de altfel de Parchetul Militar), oamenii ăștia își fac doar meseria, execută ordinele primite! Hai să-i masacrăm, dă-i dreacu! Niciodată nu ne-a fost mai rău, în ultimii 29 de ani. Tuturor. Să vă ferească Dumnezeu, “dragi” guvernanți, de furia publică. Să vă ferească Dumnezeu de momentul în care jandarmii în care s-a aruncat cu c…t (la propriu și la figurat) se vor întoarce cu fața către voi. Și cu bulanele”, a scris Bogdan Bănică.


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. Gigu says:

    Armata nu s trecut de partea poporului în 89 ci s tras în popor de aceea au fost victime, că. Teroriști nu su fost niciodată, așa va ajunge și jandarmeria în final după cum se comporta! Și sunt cam mulți și proști ca în Armată PNA în 89!

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*