Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

Accident cu patru victime! O mașină s-a izbit într-un copac

Un accident cu patru victime a avut loc, în noaptea de duminică spre luni, pe raza comunei Vadu Moldovei. Un autoturism a ieșit în afara părții carosabile și a intrat într-un copac.

În mașină de aflau patru persoane, una dintre acestea fiind încarcerată. Au intervenit militarii Detașamentului de Pompieri Fălticeni, cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD B2, precum și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.
like facebook, suceava, news, stiri
„Victima încarcerată a fost extrasă de către salvatori, iar după evaluarea medicală, doar două dintre cele patru persoane au fost transportate la Centrul de Primire Urgențe Fălticeni. Acestea erau conștiente și cooperante. Celelalte două persoane au refuzat transportul la unitatea spitalicească”, susțin reprezentanții ISU Suceava.

Potrivit polițiștilor, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2 pe raza comunei Vadu Moldovei, un bărbat de 26 de ani din comuna Ciprian Porumbescu, a adormit la volan, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un copac de pe marginea drumului.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*