Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Șoferii care le-au dat etilotestul peste cap polițiștilor suceveni. Cât de beți au fost prinși la volan

Mai mulți șoferi au consumat alcool înainte de a se urca la volan, iar polițiștii i-au tras pe dreapta și i-au pus să sufle în etilotest.

La data de 11 august 2018, ora 17.20, Poliția municipiului Fălticeni a fost sesizată de un localnic, despre faptul că, autoturismul său, parcat pe strada 2 Grăniceri din localitate a fost avariat de un alt autovehicul, iar conducătorul acestuia se află sub influența alcoolului. Polițiștii deplasați operativ la fața locului au identificat autoutilitara implicată în tamponare și pe conducătorul auto, un localnic de 32 de ani. Întrucât emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

like facebook, suceava, news, stiriLa  ora 23.55, un echipaj din cadrul Serviciului Rutier Suceava, a oprit pentru control pe DN 17, autoturismul condus de un bărbat de 26 de ani, din comuna Stroieşti. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

La 12.08.2018, ora 00.00, un echipaj rutier din cadrul Poliției municipiului Suceava a oprit pentru control pe DJ 208A, din comuna Bosanci, autoturismul cu defecțiuni la sistemul de iluminare, condus de un bărbat de 25 de ani din comuna Verești. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, bărbatul a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

La 12.08.2018, ora 02.20, o patrulă din cadrul Secției 12 Poliție Rurală Preutești, a oprit pentru control pe raza localității Preutești, autoturismul condus de un tânăr de 22 de ani, din orașul Liteni. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Toți s-au ales cu dosare penale.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*