Sâmbătă 25 Ianuarie 2020, Actualizat acum 24 zile 12:00 am

 

FOTO Carambol cu trei mașini. Circulație îngreunată în zona spitalului (Update)

Foto: Cristian Daniel Radu

Trei mașini s-au ciocnit, miercuri după-amiază, iar din cauza accidentului circulația a fost blocată în zona spitalului, în municipiul Suceava.

like facebook, suceava, news, stiriÎn timp ce conducea autoturismul pe strada Scurtă din municipiul Suceava, ajuns la intersecția cu B-dul 1 Mai, un bărbat de 31 de ani, din comuna Șcheia, a pătruns pe prima bandă, moment în care, a fost acroșat de autoturismul condus de o femeie de 33 de ani din comuna Șcheia.

În urma impactului autoturismul condus de femeia de 33 de ani a fost proiectat pe contrasens, unde, a intrat în coliziune cu un alt autoturism oprit pentru a efectua virajul la stânga spre strada Scurtă.

Din accident, a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătoarei auto, care a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Ulterior, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.  În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*