Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Pilotul rănit în accidentul aviatic din județul Suceava, în continuare în stare gravă. Medicii nu vin cu vești bune

Medicii Spitalului de Neurochirurgie din Iasi nu au vesti prea bune atunci cand vine vorba de starea de sanatate a pilotului care a fost implicat in accidentul aviatic din Suceava. Astfel, in urma examenelor la care l-au supus, medicii au observat ca evolutia lui este oscilanta.

Avand in vedere acest lucru, medicii au decis ca in cursul zilei de ieri sa-i schimbe tratamentul, intrucat leziunile cerebrale pe care le prezinta pacientul s-au extins in ultimele ore.

like facebook, suceava, news, stiriDe precizat este ca medicii sunt sceptici atunci cand vine vorba despre sansele de supravietuire a pilotului, prognosticul fiind in continuare rezervat. Reamintim ca Sorin Bochis a fost transportat cu elicopterul SMURD la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi, dupa ce echipajele medicale din Suceava i-au acordat primul ajutor la fata locului.

Tragicul accident, in urma caruia pilotul Cornel Marinescu si-a pierdut viata, a avut loc in timpul unui zbor de antrenament, cand cei doi pilotifaceau o acrobatie care necesita foarte multa indemanare.

Cele doua avioane care erau implicate in acest exercitiu erau modele Steen Skybolt, iar in momentul in care s-a produs accidentul ele zburau “in oglinda”, deasupra aerodromului din Fratautii Vechi.

Sursa: BZI.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*