Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

Dan Cușnir, despre conducerea Primăriei Suceava: Le-au trebuit 7 ani pentru a realiza prima trecere de pietoni decentă din Suceava

Președintele organizației municipale a PSD Suceava, Dan Cușnir, a lansat o nouă serie de critici la adresa conducerii municipiului Suceava.

Cușnir îl acuză pe viceprimarul Lucian Harșovschi că este „în plin delir al promisiunilor și minciunilor fără sfârșit și al “țânțarului făcut armăsar””, după ce primarul Sucevei, Ion Lungu, a plecat în concediu.

like facebook, suceava, news, stiriUltima “ispravă” a lui Lucian Harsovschi a fost trecerea de pietoni vopsită în alb și roșu de pe Calea Obcinilor. O nouă victorie a administrației Lungu/Harsovschi/PNL, mai era puțin și îi dădeau și un nume: “Trecerea de Pietoni Centenar” ca nimic altceva nu au mai reușit să facă în Anul Centenar. Doar că aceste treceri de pietoni sunt realizate în orașele civilizate încă din anii 2011-2012 când am transmis primele semnale în acest sens conducerii Primăriei. Le-au trebuit 7 ani pentru a realiza prima trecere de pietoni decentă din Suceava și aia de model pentru “a testa reacția Sucevenilor” conform spuselor viceprimarului rămas singur acasă. Mai mult decât atât, în România au început să apară și în zonele rurale astfel de treceri de pietoni, presemnalizate cu covor antiderapant. Ceea ce Harsovschi și Lungu nu sunt în stare să facă pentru Suceava, alții fac deja în sate și comune”, susține Cușnir.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*