Luni 22 Iulie 2019, Actualizat acum 202 zile 12:00 am


 

Doi tineri din Suceava, cercetați pentru trafic de droguri

Doi tineri, de 21 și 26 de ani, din Suceava, sunt cercetați pentru trafic de droguri alături de un tânăr de 22 de ani din Cluj Napoca, care a fost reținut de DIICOT.

La data de 6 august a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj-Napoca, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T.- S.T. Cluj, beneficiind de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale, au depistat în flagrant delict un bărbat din Cluj, imediat după ce acesta ar fi ridicat un colet cu peste 500 de comprimate MDMA.

like facebook, suceava, news, stiriUlterior, poliţiştii au efectuat o percheziţie domiciliară pe raza municipiului Cluj-Napoca, unde locuia bărbatul în cauză împreună cu alte două persoane, şi au descoperit şi ridicat 300 de grame de cannabis, 0,2 grame de amfetamină, 2 cântare electronice şi instrumente de consum. Substanţele găsite au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Din cercetări a reieşit că, în cursul anului 2018, bărbatul, de 22 de ani, împreună cu alţi doi bărbaţi, de 21 şi 26 de ani, din Suceava, ar fi procurat, pus în vânzare, comercializat şi deţinut pentru consum propriu droguri de risc, respectiv cannabis şi droguri de mare risc – amfetamine şi ecstasy.

Procurorii D.I.I.C.O.T.-S.T. Cluj l-au reţinut pe bărbatul în vârstă de 22 de ani. Ceilalţi doi sunt cercetaţi în stare de libertate pentru comiterea infracţiunilor de trafic şi consum de droguri de risc şi mare risc, fapte prevăzute de Legea 143/2000.

Cercetările sunt continuate, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*