Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Tânăr și neliniștit! La 18 ani, beat și fără permis, a furat mașina mamei și a intrat cu ea într-un șanț

Un tânăr de 18 ani a urcat la volanul unei mașini, beat și fără permis de conducere și a intrat cu ea într-un șanț, luni dimineață.

Conducătorul auto a fost identificat de polițiști ca fiind un tânăr de 18 ani, din comuna Horodnic de Sus.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au prelevat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
like facebook, suceava, news, stiri
Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.

„Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în noaptea de 05/06.08.2018, după ce a consumat băuturi alcoolice, tânărul a sustras fără permisiunea mamei sale autoturismul și a condus vehiculul pe raza localității. În urma incidentului, nu au rezultat victime, ci doar avarierea autoturismului. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” și ,,furt în scop de folosință“, ce va fi soluționat procedural”, potrivit IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*