Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

Suceveanul care a câştigat peste un milion de dolari din IT. Cum a reușit

Răzvan Gîrmacea (36 de ani) este un tânăr antreprenor de succes din Suceava. După ce a început mai multe proiecte care nu au avut efectul scontat, Gîrmacea a reuşit să dea lovitura prin două idei extrem de ingenioase pentru mediul IT. Antreprenorul sucevean a reuşit să câştige din proiectele derulate până în prezent suma de 1 milion de dolari, scrie Adevarul.

like facebook, suceava, news, stiriOriginar din municipiul Suceava, Răzvan Gîrmacea a făcut gimnaziul şi liceul la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” din localitatea de domiciliu. El a absolvit ulterior Facultate de Calculatoare la Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava, după care a făcut un master în Sisteme Informaţionale în Afaceri la univeristatea din Iaşi.

„Cred că din clasa a III-a mi-am dat seama că mă îndrept spre o carieră în IT. Am copiat atunci dintr-o carte de informatică primul meu program, un joc in QBasic pe un HC, calculator cu monitor verde – negru, cam 600 de linii de cod. Apoi din clasa a VII-a am început să o ajut pe mama mea să monteze şi să instaleze calculatoare pe care urma să le vândă. Am dat nas în nas cu programarea de abia la facultate şi atunci am lăsat partea de hard complet fiindcă mi-a plăcut foarte mult programarea”, a povestit Răzvan Gîrmacea.
Citeste mai mult: adev.ro/pd1bu1


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*