Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Video cu momentul prăbuşirii celor două avioane, la Frătăuţii Vechi. Unul dintre piloţi a murit

Momentul prăbușirii celor două avioane de mici dimendiuni în Suceava, la Frătăuţii Vechi, a fost filmat.

 Un pilot din București a decedat pe loc, iar celălalt pilot din Timișoara este grav rănit.

Pilotul rănit grav a fost adus cu elicopterul SMURD la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi, prognosticul medicilor fiind rezervat.

VEZI AICI VIDEO!

”Pacientul a fost adus cu elicopterul la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi. Are traumatism cranio-cerebral deschis, fractură de gambă şi alte contuzii, iar prognosticul este rezervat. Este în stare de comă, fiind intubat”, a declarat pentru News.ro, medicul Diana Cimpoeşu, coordonator UPU-SMURD Iaşi.

like facebook, suceava, news, stiriSorin Bochiş, în vârstă de 53 de ani, din Timişoara a fost găsit în viaţă de către echipele de descarcerare care au ajuns la locul accdentului, dar starea sa este gravă.

Sorin Bochiş este pilot de acrobaţii la Clubul de Aviaţie Cioca din Timişoara şi a participat la show-urile aviatice organizate de Aeroportul International ”Traian Vuia” din Timişoara. El a fost, de asemenea, pilot la o companie aeriană.

În 1989, a absolvit Şcoala de Aviaţie ”Bobocu”, judeţul Buzău, iar pasiunea pentru zbor a căpătat-o de la tatăl său, aviator şi el.

Sursa: Observator.tv


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*