Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

Un sucevean îl acuză pe fiul unui consilier județean că l-a agresat

Un sucevean de 41 de ani îl acuză pe fiul unui consilier județean din Iași, patronul unei importante companii de taxi, că l-ar fi agresat.

Potrivi jurnaliștilor de la Bună Ziua Iași, Ștefan, fiul consilierului judetean UNPR, Mircea Manolache, a fost implicat intr-un nou scandal violent. Aflat in zona A.Sesan, in apropierea Complexului Palas, s-ar fi incaierat cu un barbat in varsta de 46 de ani, cu domiciliul declarat in Suceava.

like facebook, suceava, news, stiriPe scurt, fiul lui Manolache se afla la volanul unui BMW negru, parcat pe trotuar, unde bloca accesul pietonilor. Barbatul din Suceava era pieton si s-a chinuit sa treaca pe langa masina, familia Manolache acuzand chiar ca le-a lovit masina in trecere.

Imediat, Stefan Manolache a sarit ca ars si i-ar fi aplicat un picior in spate, izbindu-l de un taximetru parcat. Barbatul din Suceava a fugit pana cand a gasit momentul propice de a suna 112. Intre timp, Razvan Manolache ar fi fugit de la fata locului.

Insa, dupa preluarea semnalmentelor si numarului de inmatriculare, Stefan Manolache a fost identificat ca presupus autor al agresiunii.

Citeste mai mult pe Buna Ziua Iasi


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*