Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

VIDEO Două persoane rănite într-un accident produs de un șofer vitezoman, de 19 ani

Două persoane au fost rănite într-un accident rutier produs, miercuri după-amiază, pe DN17, de un șofer de 19 ani, din Dorohoi, județul Botoșani.

Potrivit polițiștilor, accidentul a avut loc între localitatea Ilișești și municipiul Suceava, când, în timp ce conducea autoturismul, pe fondul vitezei excesive, tânărul a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar de către un bărbat de 30 de ani, din comuna Breaza.
like facebook, suceava, news, stiri
Din accident a rezultat vătămarea corporală a unei femei de 39 de ani din comuna Breaza, precum și rănirea ușoară a unui tânăr de 18 ani, din comuna Breaza, ambii pasageri în autoturismul condus regulamentar de bărbatul de 30 de ani.

„Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri, după care li s-au recoltat mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă””, susțin reprezentanții IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Două persoane rănite într-un accident produs de un șofer vitezoman, de 19 ani | BotosaniNews.ro

Lăsați un comentariu

*