Vineri 30 Octombrie 2020, Actualizat acum 303 zile 12:00 am

 

Un individ beat și fără permis, cu copilul în mașină, a gonit cu poliția pe urmele sale. Individul a fost reținut

Un individ de 41 de ani, din comuna Frătăuții Vechi, a urcat la volan beat și fără permis de conducere și și-a luat și copilul de zece ani cu el.

La data de 01 august, polițiștii au aflat de isprava lui Gheorghe Ionesi și s-au  deplasat pe raza comunei Dornești în vederea identificării autoturismului în cauză, iar pe DC neclasificat ce face legătura între comuna Dornești și satul Măneuți, din comuna Frătăuții Vechi, au observat autoturismul ieșind din localitate.
like facebook, suceava, news, stiri
S-a procedat la efectuarea de semnale regulamentare de oprire autoturismului care nu avea aplicate plăcuțe cu numere de înmatriculare, însă conducătorul auto nu s-a conformat dispozițiilor de oprire, astfel că s-a trecut la urmărirea acestuia cu semnalele acustice și luminoase pe o distanță de 2 km, fiind blocat în cele din urmă, pe raza satului Măneuți.

Conducătorul auto a fost legitimat în persoana unui bărbat de 41 de ani, iar în urma verificărilor efectuate s-a constatat că acesta nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere pentru nicio categorie auto.

Totodată, s-a constatat că autoturismul nu figurează ca fiind înmatriculat în România și nici nu au fost emise autorizații de circulație provizorie.

Întrucât emana halenă alcoolică, șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind de 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

„În urma probatoriului administrat, s-a confirmat efectuarea în continuare a urmăririi penale față de  bărbat, sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” și s-a dispus reținerea sa pentru o perioadă de 24 de ore. Suspectul a fost introdus în arestul IPJ Suceava, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți”, susțin reprezentanții IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*