Joi 18 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Lucian Harșovschi, revoltat de afișele împotriva administrației municipale, lipite pe stâlpi și copaci. „Vreau să cred că această acțiune nu era comandată de PSD”

Viceprimarul Lucian Harșovschi

Viceprimarul Lucian Harșovschi

Viceprimarul municipiul Suceava, Lucian Harșovschi, se arată revoltat de afișele lipite ilegal în municipiul Suceava

Numai în perioada aprilie- iulie, polițiștii locali au aplicat 14 amenzi, în valoare de 1.800 de lei în acest sens.

În municipiul Suceava sunt afișate 32 de locații pentru afișaje, cele mai multe panouri fiind goale. În schimb afișele sunt pe stâlpi, copaci, stații de autobuz.

like facebook, suceava, news, stiri„Sunt afișe care critică administrația PNL, este dreptul lor să o facă, dar ele nu au apărut acolo unde trebuie, pe panourile special amenajate. Au apărut până și pe copaci”, a spus viceprimarul.

Potrivit acestuia, în cursul zilei de sâmbătă au fost identificate persoanele care au lipit aceste afișe cu mesaje împotriva administrației PNL.

Persoana care conducea mașina și lipea afișe a spus că a fost plătită de un tânăr cu 30 de lei să îl însoțească alaături de alte persoane să lipească afișe în tot orașul.

Acea persoană este Munteanu Alexandru, care este președinte, conform spuselor de pe Facebook, a TSD municipiul Suceava, și totodată spune că lucrează la PSD Suceava. Este o informație luată de pe Facebook. Tot pe facebook, începând cu 5 iulie au apărut astfel de afișe la domnia sa, ceea ce până la urmă e un spațiu public, poate să facă ce vrea, dar, stau eu și mă întreb, chiar este o acțiune în condițiile în care erau foarte bine organizați, cu aracet, cu foarte multe afișe și o echipă destul de bună”, a spus Harșovschi, care a adăugat că aceștia au fost filmați în timp ce lipeau afișele.

Alexandru Munteanu a fost amendat de polițiștii locali.

„Vreau să cred că această acțiune nu era comandată de PSD, vreau să cred că, așa cum scrie aici, că lucrează la PSD, este doar o întâmplare, și vreau să cred că vizita domnului Bobi Cușnir la sediu și discuția avută cu conducerea Poliției Locale de luni este pur și simplu întâmplătoare și nu a fost acolo să încerce să vadă de ce sunt amendați anumiți tineri care lipesc în locuri nepermise. Dacă tot iubim spațiul verde și ne opunem la parcări, cred că este important ca inclusiv tinerii de la PSD sau de la alte partide să înțeleagă că municipiul Suceava trebuie să-l păstrăm cu toții, să-l respectăm, să nu lipim în stații de autobuz astfel de afișe și ulterior să spunem că stațiile de autobuz sunt nemodernizate și nu sunt curate”, a spus Harșovschi, care a făcut un apel către toți sucevenii să lipească afișele în locurile special amenajate.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*