Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Un primar din Suceava nu mai organizează Zilele orașului. Banii îi folosește pentru repararea drumurilor distruse de inundații

Un primar din județul Suceava a luat decizia de a nu mai organiza Zilele orașului pentru ca banii care erau destinați acestor festivități să fie direcționați către repararea drumurilor distruse de inundații.

Primarul orașului Dolhasca, Decebal Isachi, susține că va aloca 80.000 de lei pentru repararea drumurilor întrucât banii primiți de la Guvern în acest sens sunt insuficienți.

like facebook, suceava, news, stiri„Vreau sa comunic o decizie pe care am luat-o astăzi după ce mi s-a comunicat suma de la Guvernul României și al tuturor romanilor, pentru reabilitarea infrastructurii rutiere a podetelor calamitate in urma precipitațiilor abundente căzute in ultima perioada. Orașul Dolhasca a primit generoasa suma de 16000 lei, mulțumesc pe aceasta cale celor care s-au gândit ca acești bani sunt suficienți pentru a rezolva măcar in parte avariile care s-au constatat in urma vizitei in teren a comisiei mixte, Prefectura, ISU, SGA Suceava si a specialiștilor in drumuri, dar sunt buni si ăștia la ceva. Am luat decizia, pe care oricum as fi luat-o, sa propun in ședința de consiliu, rectificarea bugetului in vederea transferului de sume care au fost alocate pentru organizarea ,,Zilelor orașului Dolhasca” către repararea drumurilor de pe raza orașului și a satelor aparținătoare”, a precizat, pe pagina de Facebook, primarul din Dolhasca.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*