Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

FOTO A aruncat cu pietre după autospeciala de poliție. Un polițist a fost rănit

Un polițist a fost rănit cu o piatră în timp ce căuta un individ care a refuzat să se oprească la semnalele polițiștilor. Totul s-a petrecut, miercuri, seară în localitatea Pătrăuți. Într-un cartier de romi din comună s-a iscat un scandal, motiv pentru care au fost chemați polițiștii.

like facebook, suceava, news, stiriÎn timp ce mergeau pentru a aplana conflictul, oamenii legii au văzut în trafic un BMW din Marea Britanie, despre care aveau informații că este condus de Ionuț Abel Bușilă, un bărbat care nu posedă permis de conducere.

Polițiștii i-au făcut semnal să oprească, dar conducătorul a oprit mașina, a coborât și a luat-o la fugă. Oamenii legii au pornit pe urmele sale, dar nu au reușit să-l prindă, fiind și întuneric și multă vegetație.

Polițiștii s-au întors spre autospecială, în apropierea unei râpe, iar în acel moment a fost aruncată o piatră care a spart geamul portierei din stânga față a autospecialei și a lovit și agentul aflat la volan, apoi a ricoșat în bord, spărgând sticla.

În cauză se fac cercetări pentru distrugere.

Polițistul a fost transportat la UPU, fiind diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*