Sâmbătă 04 Mai 2024, Actualizat acum 124 zile 12:00 am

FOTO Gospodării inundate din cauza ploilor puternice. Un drum județean a fost inundat (Update)

Pompierii suceveni au fost chemați să intervină, marți, pentru evacuarea apei din două gospodării din localitatea Vatra Moldoviței, trei din Moldovița, iar una din Brodina.

De asemenea, alaturi de lucratori ai Comitetelor Locale pentru Situatii de Urgenta, pompierii au decolmatat un podet in Vatra Moldovitei, unde apa a inundat temporar DJ 176 la km 16 (in acest moment situatia este rezolvata), iar in comuna Brodina au consolidat cu saci de nisip un dig de protectie, pe raul Suceava.

Hidrologii au emis un cod galben de inundații pentru județul Suceava. Avertizarea este valabilă în intervalul 24.07.2018 ora 20:00 – 25.07.2018 ora 16:00 pe râul din bazinul hidrografic Siret – sector amonte S.H. Lespezi (judeţele: Suceava, Botoşani şi Iaşi), Suceava (judeţul Suceava), Moldova (judeţele: Suceava şi Neamţ), Bistriţa – bazin superior şi afluenţi bazin mijlociu şi inferior (judeţele: Suceava, Neamţ, Harghita şi Bacău),

like facebook, suceava, news, stiriVor fi scurgeri importante pe versanţi, torenţi şi pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri de debite şi niveluri pe unele râuri din bazinele hidrografice menţionate, cu posibile depăşiri ale COTELOR DE ATENŢIE.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*