Joi 18 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Zece profesori suceveni au obținut nota 10 la examenul de definitivare. Vezi cine sunt!

Zece profesori suceveni au obținut nota 10 la examenul de definitivare în învățământ.

Este vorba despre Vasile Costel Boca, de la Școala Gimnazială „Ion Creanga” Suceava, Andreea Gabriela Lazăr, de la Școala Gimnaziala „Ștefan cel Mare” Putna, Cezar Marian Lucaci  de la Colegiul Național „Petru Rareș” Suceava, care au susținut examenul la disciplina educație fizică și sport, Maria Lazăr, de la Grădinița cu Program Prelungit „Sfântul Ioan Cel Nou de la Suceava” Suceava, și Andreea-Mihaela Teleagă, de la Școala Gimnaziala „I. G. Sbiera” Horodnic De Jos, au dat examen pentru educatoare, Raluca Elena Cojoleancă de la Centrul Școlar de Educație Incluzivă „Sf. Andrei” Gura Humorului, la psihopedagogie specială, Oana Mihaela Buhă de la Școala Postliceală Sanitară Suceava, la asistență medicală generală, Loredana Fulganu de la Liceul Teoretic „Filadelfia” Suceava, la limba germană, Lăcrămioara Runcan de la Școala Gimnaziala „Academician H. Mihăescu” Udești, la matematică,  și Elena Vasilica Secrieru de la  Școala Gimnazială Nr. 3 Baia, la limba româna și matematică, învățământ primar în limba română.

like facebook, suceava, news, stiriNota la proba scrisă are o pondere de 70% în calculul mediei finale, care trebuie să fie cel puțin 8 pentru promovarea examenului.

 Contestaţiile se depun la centrele de examen, conform calendarului aprobat,  în zilele de 24 iulie, după afişarea rezultatelor, şi 25 iulie, până la ora 14:00.  Rezultatele finale se afişează la centrele de examen şi pe site-ul anterior menţionat în data de 27 iulie 2018.

Au fost publicate rezultatele la examenul de definitivare. Vezi ce note au obținut candidații suceveni!


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*