Marti 30 Aprilie 2024, Actualizat acum 120 zile 12:00 am

Accident în zona Ratoș! Două persoane au fost rănite

Un accident rutier a avut loc, luni dimineață, în zona Ratoș, spre Grănicești. Două persoane au fost rănite după ce mașina în care se aflau a ieșit în afara carosabilului.

Una dintre persoane a rămas încarcerată.

like facebook, suceava, news, stiri„Victima încarcerată a fost extrasă de către persoanele aflate la fața locului până la sosirea echipajului de descarcerare de la Garda de Intervenție Siret”, susțin reprezentanții ISU Suceava.

În timp ce conducea autoturismul pe DN2, pe raza comunei Bălcăuți, un bărbat de 28 de ani, din orașul Siret, a efectuat manevra de depășire neregulamentară a altui autovehicul, în zona de acțiune a indicatorului ,,Depășirea interzisă”, iar când a revenit pe sensul său de mers, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat.
Din accident a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto şi a unui bărbat de 52 de ani, din orașul Siret, pasager în autoturismul condus de acesta.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal ce va fi soluţionat procedural.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*