Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Gheorghe Flutur susține că este nevoie de o întâlnire politică cu membrii întregului PNL, nu doar cu cei care au fost în PDL

Președintele organizației sucevene a PNL, Gheorghe Flutur, susține că este nevoie de o întâlnire politică la nivelul întregului PNL și nu doar între cei din fostul PDL. El a declarat că a solicitat acest lucru în cadrul întâlnirii pe care a avut-o cu foștii pedeliști, precizând că este nevoie de o „armonizare” în interiorul partidului în perspectiva alegerilor de anul viitor.

„N-a fost rău că ne-am întâlnit parte dintre noi. Mai sunt anumite probleme la care trebuie găsite nişte răspunsuri, dar trebuie urgent tot partidul, baza, nu doar întâlnirea informală, nu doar pedelişti, pentru că noi suntem PNL”, a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, Gheorghe  Flutur.

like facebook, suceava, news, stiriTotodată, liderul PNL susține că partidul trebuie să demonstreze că are un program concret pentru a realiza obiectivele propuse și să răspundă unor mari provocări. El a declarat că este nevoie urgentă de găsirea unor măsuri pentru a nu mai exista discrepanța uriașă dintre regiunile țării, Moldova fiind cea mai defavorizată.

Trebuie să explicăm oamenilor, să vadă că avem coerenţă şi că avem un program şi sunt câteva provocări mari la care partidul e obligat să răspundă”, a declarat Flutur.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*