Vineri 22 Septembrie 2023, Actualizat acum 264 zile 12:00 am

Un singur candidat din județul Suceava a obținut 10 la titularizare

Un singur candidat din județul Suceava a obținut media 10 la examenul de titularizare. Este vorba despre Mariana Radu, din Gura Humorului, care a susținut examenul la  cultură civică.

Candidații nemulțumiți de note pot depune constestații marți până la ora 21.00 și miercuri până la ora 15.00.

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 7 (şapte) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială la clasă în profilul postului. Pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 5 (cinci) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială în profilul postului”, precizează MEN.

like facebook, suceava, news, stiriRepartizarea candidaţilor pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată (titularizare) se realizează în şedinţe publice organizate de inspectoratele şcolare în data de 25 iulie.

În data de 26 iulie 2018 va avea loc repartizarea pe posturile didactice de predare vacante a cadrelor didactice titulare în învăţământul preuniversitar anterior înscrierii la concurs, care au participat la concursul naţional şi au obţinut minimum nota 7 (şapte) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială la clasă în profilul postului, cu păstrarea statutului de cadru didactic titular.

Au fost publicate rezultatele profesorilor suceveni la examenul de titularizare. Vezi ce note au luat!


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*