Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Tânărul care a produs accidentul de la Salcea, soldat cu moartea prietenului său, dus în fața instanței. Ce au decis judecătorii

Tânărul de 19 ani, care a produs accidentul  de la Salcea, soldat cu moartea prietenului său Constantin Gigică, a fost prezentat, joi, în fața instanței cu propunerea de arestare preventivă.

Magistrații Judecătoriei Suceava au decis arestarea preventivă a lui Bogdan Dumitrel Semian pentru conducere fără permis, ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului.

în timp ce conducea autoturismul pe strada Vişinilor din orașul Salcea, un localnic de 19 ani, Bogdan Semian, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune laterală cu gardul din beton al unui imobil.
like facebook, suceava, news, stiri
După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei, fiind identificat ulterior de polițiști la domiciliu.

Din accident, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto, a unui bărbat de 47 de ani, tatăl șoferului, şi a unui tânăr de 19 ani, vecin al șoferului, ambii din oraşul Salcea, pasageri în autoturism.

„Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto. În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural”, susținea purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, cms. Ionuț Epureanu.

Tragedie! Tânăr de 19 ani mort în urma accidentului de la Salcea


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*