Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

CJ Suceava consideră participarea Muzeului Bucovinei, la întâlnirea Academiei Europene a Muzeelor, o oportunitate de promovare

Consiliul Judeţean Suceava consideră participarea Muzeului Bucovinei la întâlnirea anuală a Academiei Europene a Muzeelor o nouă oportunitate de promovare a județului Suceava și a Bucovinei.

like facebook, suceava, news, stiri„Este vorba despre întâlnirea anuală a Academiei Europene a Muzeelor care va avea loc în Danemarca, la Aarhus în perioada 20-23 septembrie, la care va participa Muzeul Bucovinei. Invitația de a fi prezent la eveniment vine după ce membrii juriului desemnat pentru acordarea premiilor Academiei Europene a Muzeelor (EMA), analizând aplicația depusă în acest an, au confirmat candidatura Muzeului Bucovinei la premiile EMA. In programul evenimentului va fi prezentat Muzeul, ca instituție, precum și activitatea acestuia, ceea ce va constitui o bună oportunitate de promovare pe plan internațional a județului Suceava”, susțin reprezentanții CJ Suceava.

De asemenea, pe parcursul evenimentului reprezentanții muzeelor vor participa la diferite ateliere de lucru pe tematici specifice, care vor constitui bune ocazii de stabilire a unor noi colaborări cu muzee din Europa.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. CJ Suceava consideră participarea Muzeului Bucovinei, la întâlnirea Academiei Europene a Muzeelor, o oportunitate de promovare | Moldova24

Lăsați un comentariu

*