Luni 27 Mai 2024, Actualizat acum 147 zile 12:00 am

Doi indivizi din Suceava și-au primit pedeapsa după ce au tâlhărit doi bătrâni și au furat 70.000 de lei

Doi tineri au ajuns să fie condamnați pentru infracţiunea de tâlhărie calificată, după ce au intrat peste doi bătrâni şi i-au bătut plecând la final cu 70.000 de lei.

Magistrații Curții de Apel Suceava i-a condamnat definitiv pe cei doi indivizi la câte cinci ani de închisoare cu executare fiecare, după ce inițial sentința dictată de Judecătoria Dorohoi era de câte doi ani de închisoare.

Marinel Manole, de 19 ani şi Mirel Radu Arsenoia, de 20 de ani, ambii din județul Suceava, şi-au cunoscut victimele după ce le-au ajutat la treburile gospodăreşti, în județul Botoșani

like facebookÎn noaptea de 16 spre 17 ianuarie, anul trecut, s-au echipat cu cagule şi mănuşi şi au intrat în casă peste Dumitru Popovici, de 86 de ani, Elena Popovici, de 90 de ani şi fiul lor imobilizat Constantin Popovici, de 58 de ani, din localitatea Sârbi din comuna Vlăsineșt, județul Botoșani. Ştiau că bătrânii ascund banii într-un bidon şi au plecat cu 70.000 de lei, actele de identitate şi un libret CEC. În timpul tâlhăriei cei doi bătrâni au fost bătuţi cu sălbăticie.

„Persoana vătămată Popovici Dumitru a suferit leziuni pentru vindecarea cărora a necesitat 40-45 zile îngrijiri medicale şi care i-au pus în primejdie viaţa. Popovici Elena a suferit leziuni pentru vindecarea cărora a necesitat 40-45 zile îngrijiri medicale şi pers. văt. Popovici Constantin a suferit leziuni pentru vindecarea cărora a necesitat 14-15 zile îngrijiri medicale”, susțineau procurorii.

Doi suceveni, suspecți de tâlhărie, băgați după gratii. Au furat un bidon cu bani


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*