Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

S-a făcut repartizarea la licee. Unde au intrat elevii de 10 din județul Suceava

Ministerul Educației a publicat, luni după-amiază, lista cu repartizarea elevilor la licee, după media de admitere. Elevii de 10 din județul Suceava au optat pentru licee de elită.

Maria Andoni, de la Școala Gimnazială nr.8 Suceava a ales să studieze la Colegiul Național Ștefan cel Mare și Sfânt, la matematică informatică. La același colegiu a ales să învețe în următorii ani și Nicoleta Ofelia Ceocan, de la Școala nr. 1 Suceava, dar la Științe ale Naturii.

like facebook, suceava, news, stiriDiana Maria Dan, de la Școala „Teodor Balan” din Gura Humorului, va studia la Colegiul „Alexandru cel Bun” din Gura Humorului, la matematică informatică. De altfel, tot aici, la aceeași specializare, vor studia și ceilalți colegi ai săi de 10 de la Școala „Teodor Bălan”, Adrian Diaconița și George Matei Volanschi.

Eduard Valentin  Dumitrescul, de la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” Suceava va studia la același colegiu, matematică informatică, iar Cătălina Gabor, de la Colegiul Național „Petru Rareș” Suceava va studia matematică informatică, tot la Petru Rareș.

Vezi AICI la ce liceu ai intrat!


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. S-a făcut repartizarea la licee. Unde au intrat elevii de 10 din județul Suceava | Moldova24

Lăsați un comentariu

*