Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

FOTO & VIDEO! Un autocar cu 43 de copii și 8 adulți s-a răsturnat la Dărmănești. A fost activat planul roșu de intervenție!

Un autocar cu 43 de copii și opt adulți s-a răsturnat, în noaptea de duminică spre luni, la Dărmănești. Potrivit primelor informații, 16 copii și un adult vor fi transportați la spital.

like facebook, suceava, news, stiriLa nivelul județului, a fost activat planul roșu de intervenții. Autocarul era din Belarus.

La locul respectiv au ajuns o descarcarare, o autospecială pentru transport personal şi victime multiple, o ambulanţă SMURD şi patru ambulanţe ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Suceava.

Traficul este blocat pe DN2E85 Suceava –Siret.

„ În timp ce conducea autobuzul pe DN 2, în afara localităţii Dănila, un bărbat de 40 de ani din Republica Belarus, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat pe partea laterală. Din accident, a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto, a unei femei de 54 de ani şi a 17 minori cu vârste între 10 şi 16 ani, toți din Republica Belarus. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, spun polițiștii.

Primăria Dărmănești a pus la dispoziție două microbuze pentru transportul persoanelor la o cabană din localitatea Călinești.

„Un medic îi va însoți pentru monitorizarea stării acestora”, susțin reprezentanții ISU Suceava.

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. FOTO & VIDEO! Un autocar cu 43 de copii și 8 adulți s-a răsturnat la Dărmănești. A fost activat planul roșu de intervenție! | Moldova24

Lăsați un comentariu

*