Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

Carambol cu trei mașini pe DN2 din cauza unei șoferițe. Trei persoane au fost rănite

Un carambol cu trei mașini a avut loc pe DN2 din cauza unei șoferițe din Rădăuți. Un comunicat al polițiștilor suceveni arată că vineri, 6 iulie, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2, dinspre orașul Siret spre municipiul Suceava, din cauza nepăstrării distanţei regulamentare în mers, o femeie de 48 de ani, din municipiul Rădăuți, a intrat în coliziune față-spate cu autoturismul condus regulamentar de un bărbat de 59 de ani, din aceeași localitate, pe care l-a proiectat în autoturismul oprit în faţa sa şi condus de o localnică de 50 de ani.
like facebook, suceava, news, stiri
În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto de 59 de ani, a unei femei de 59 de ani, din municipiul Rădăuți, pasageră în autoturismul condus de acesta și a conducătoarei auto de 50 de ani, care au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

„Doi dintre conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, acestora și conducătoarei auto de 50 de ani, li s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural”, se arată în comunicat.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Carambol cu trei mașini pe DN2 din cauza unei șoferițe. Trei persoane au fost rănite | Moldova24

Lăsați un comentariu

*