Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

Doi tineri băuți au ajuns cu mașina într-un gard. Când i-au luat polițiștii la întrebări, niciunul nu a recunoscut că a condus mașina

Doi tineri băuți au ajuns cu mașina într-un gard. Potrivit polițiștilor, sâmbătă, 7 iulie, Secția 8 Poliție Rurală Adâncata a fost sesizată prin „S.N.U.A.U. 112” despre faptul că, pe raza comunei Hânțești, a avut loc un eveniment rutier, soldat cu pagube materiale, iar conducătorul auto se află sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii deplasați la fața locului au identificat un autoturism ce prezenta avarii în urma impactului cu stâlpii podețului unui imobil și gardul alte locuințe de pe raza comunei Hânțești și doi tineri de 22 și respectiv de 24 de ani, ambii localnici.

Întrucât cele două persoane emanau halenă alcoolică, iar declaraţiile lor cu privire la cine a condus autoturismul erau contradictorii, polițiștii au procedat la testarea acestora cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cazul tânărului de 22 de ani și de 0,52 mg/l alcool pur în expirat, în cazul celui de 24 de ani, după care, la spital, tânărul de 22 de ani, a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de ,,refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, ce va fi soluționat procedural.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*