Sâmbătă 07 Septembrie 2024, Actualizat acum 250 zile 12:00 am

Vezi lista cu profesorii suceveni admiși la concursul pentru constituirea Corpului național de experți în educație!

Inspectoratul Şcolar Județean Suceava a publicat pe site-ul instituției lista cu candidaţii admişi la concursul pentru constituirea Corpului naţional de experţi în management educaţional, sesiunea 2018, seria I. Un număr de 50 de profesori au fost declarați promovați din cei 68 din concurs.

VEZI AICI LISTA COMPLETA!

Corpul naţional de experţi în management educaţional este pepiniera pentru viitorii conducători ai unităților de învățământ din preuniversitar.

like facebook, suceava, news, stiriCalitatea de membru al corpului naţional de experţi în management educaţional se dobândeşte prin înscrierea în Registrul naţional al experţilor în management educaţional, în urma promovării concursului de selecţie organizat de Ministerul Educației.

Registrul naţional al experţilor în management educaţional se publică pe site-ul Ministerului Educaţiei și este practice baza de date cu potențiali conducători pentru instituțiile de învățământ preuniversitar.

Selecţia candidaţilor se realizează de către inspectoratele școlare, în baza unui calendar stabilit de Ministerul Educaţiei.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*