Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

O autospecială de pompieri s-a răsturnat după ce drumul pe care se afla s-a surpat

Foto: Arhiva

O autospecială a subunității de pompieri din Gura Humorului s-a răsturnat după ce drumul pe care circula, aflându-se în intervenție la un incendiu, s-a surpat. Totul s-a petrecut, luni dimineață, la Capu Codrului.

În jurul orei 6:00, o autospecială a subunității din Gura Humorului, care transporta apă pentru mașinile de intervenție aflate la locul incendiului, în timp ce rula pe o uliță a satului, din piatră și pământ și cu o lățime de trei metri, structura drumului a cedat și s-a surpat, din cauza deteriorării în urma ploilor abundente din ultima perioadă. Acest lucru a determinat ca autospeciala să intre în balans și să se răstoarne pe o parte, în afara carosabilului.

like facebook, suceava, news, stiriDin fericire, cei doi pompieri militari care se aflau în mașină nu au fost răniți. De asemenea, autospeciala a suferit avarii minore.

Intervenția nu a fost afectată de acest incident, incendiul la acea oră fiind localizat, iar la fața locului erau prezente încă 5 autospeciale care au asigurat continuitate pentru furnizarea apei și lichidarea ultimelor focare, susține purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Suceava, slt. Alin Găleată.

FOTO Un atelier de tâmplărie, o casă, dar și un adăpost de animale, distruse de un puternic incendiu


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*