Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Femeie luată la palme și pumni de fostul concubin în centrul orașului Gura Humorului

O femeie a fost luată la palme și pumni de fostul concubin chiar în centrul orașului Gura Humorului. Acum, individul este cercetat pentru lovire și alte violențe, dar și amenințare de procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului.

like facebook, suceava, news, stiriAnchetatorii arată că la data de 07 iunie 2018, în intervalul orar 12:00-12:30individul a urmărit-o pe o stradă din zona centrală a oraşului Gura Humorului pe fosta sa concubină, pe care a lovit-o cu palmele peste față și cu pumnul peste spate, cauzându-i leziuni care au putut necesita pentru vindecare un număr de 3-4 zile de îngrijiri medicale, totodată adresându-i amenințări cu acte de violență care i-au creat astfel o stare de temere.

„Faţă de inculpatul a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 ore, iar prin ordonanţa procurorului de caz din data de 22.06.2018, s-a dispus luarea măsurii controlului judiciar pe o perioadă de 60 zile faţă de inculpat, stabilindu-se mai multe obligaţii printre care şi aceea de a nu se apropia de persoana vătămată şi de martorii din dosar”, susțin procurorii.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*