Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

Suceveanca Teo Popa, fiica ministrului Educației, ar fi făcut gesturi obscene înainte de Bacalaureat. „Baftă fraierilor, ştim ce pică”

Fiica ministrului Educației, Teo Popa, ar fi făcut gesturi obscene înainte de Bacalaureat. Tânăra din Suceava a apărut într-o fotografie în care le-ar arăta degetul mijlociu prietenilor care o urmăresc pe Instragram.

Imaginea publicată înainte de proba de Limba și Literatura Română de la Bacalaureat 2018 este însoțită de mesajul: „Baftă, fraierilor, știm ce pică”, scrie observator.tv.

Mesajul făcea referire la examenul de Bacalaureat 2018, iar tinerii se lăudau că știu ce subiecte vor fi date.

like facebook, suceava, news, stiriPotrivit sursei citate, ministrul Educației, Valentin Popa, a afirmat că poza este o făcătură și că fiica sa nu ar fi implicată într-un astfel de scandal.

La scurt timp, fotografia cu fiica ministrului a fost eliminată din online. Într-unul dintre comentarii putea fi citit mesajul: “Şterge repede, te rog!”

Contactat de reporterii Observator, Ministrul Educaţiei a spus că nu este cazul să aibă o reacţie pe un astfel de subiect.

Totuşi, Ministerul Educaţiei a fost nevoit să răspundă după ce pe internet au apărut capturi de pe un forum popular în rândul elevilor. La ora trei noaptea, într-un mesaj ar fi fost postate subiectele. Oficialii spun că extragerea subiectelor a avut loc la ora 5 şi 30 de minute dimineaţa, s-au respectat măsurile de securizare, iar variantele apărute pe internet nu au legătură cu varianta extrasă.

Săptămâna trecută, fiica cea mică a ministrului Valentin Popa a susţinut Evaluarea Naţională. Andreea a obținut nota 9,70 la Limba și Literatura Română și 9,60 la Matematică, media fiind de 9,65.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Suceveanca Teo Popa, fiica ministrului Educației, ar fi făcut gesturi obscene înainte de Bacalaureat. „Baftă fraierilor, ştim ce pică” | Moldova24
  2. Vezi ce notă a obținut la Bacalaureat fiica ministrului Educației! | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*